Missie

Monkeys on a mission

Monkeys Design is ontstaan als een kledingmerk, omdat ik als jongensmoeder geen leuke jongenskleding voor mijn zoons kon vinden. In de loop der jaren is gebleken dat Monkeys Design meer is dan alleen een jongenskledingmerk.

Dat heeft geresulteerd in onze Monkeys mission:

 Het is onze missie om een plek te creëren waar jongens zichzelf kunnen zijn. Dat begint met kleding dat lekker zit en waar ze zelfvertrouwen door krijgen.

Kleding waar ze zich lekker in kunnen bewegen en met prints/ teksten die ze aanspreken. Zeg nou zelf, jij voelt je op een feestje ook fijner in een cocktailjurk dan in je trainingsbroek ;-). Kleding bepaalt je state of mind en hoe je je voelt. Het geeft je zelfvertrouwen en het gevoel dat je de wereld aan kunt.

Daarnaast is het van belang dat wij als echte jongensmoeders onze jongens beter leren begrijpen. Jongens ontwikkelen zich anders en hebben andere behoeften. Het is aan ons om ze daarin te begeleiden, maar dat is niet altijd even makkelijk. Daarom nemen we je op de blog mee op een reis door het jongensbrein. Jongens worden in hun eerste levensjaren vaak opgevoed door vrouwen en wij vrouwen doen het vaak zoals wij het zelf zouden willen. De behoefte bij jongens ligt soms anders. Dit kan resulteren in onbegrip en struggles met elkaar.

Met de blog willen we inspireren en ervoor zorgen dat moeder en zoon elkaar beter gaan begrijpen. We gaan het avontuur met onze jongens aan. Ik heb veel boeken gelezen over hoe het jongensbrein werkt, daarnaast zal ik andere jongensmoeders interviewen, maar ook luchtige posts zoals leuke uitjes waar we onze jongens kunnen laten uitrazen of de leukste cadeautjes etc.

Weet dat we allemaal zo onze beslommeringen hebben met onze jongens. Laten we elkaar vooral inspireren en motiveren, in plaats van veroordelen.