Over mij

Hi it’s me

Ik ben Margreet, creative director en founder van Monkeys Design, het kledingmerk voor ondernemende jongens. Ik ben een echte jongensmoeder van Damiën (2005*), Daan (2006), Xem (2009) en Mees (2012).

Met mijn man Danny, zoons en hond Pepper wonen we in Broekland. Met een heerlijk uitzicht. Ik ben een echte theeleut, dol op chocolade, ik wandel graag en we dromen van een huisje in de duinen in Zeeland.

Mijn frustratie en het ontstaan van Monkeys Design.

Het frustreerde mij dat er weinig stoere en gevarieerde jongenskleding te verkrijgen was. Wat er in de winkels hing was veel hetzelfde en saaie kleuren. Tel daarbij op dat in de klas soms wel drie jongens in hetzelfde liepen. Dat kon mijn creatieve hart niet aan. Als ik het niet in de winkels kan krijgen, dan ga ik zelf wel aan de slag. Ik kocht stoffen met stoere prints en naaide een leuke collectie voor mijn eigen jongens.

Op het schoolplein kregen moeders hier lucht van en vroegen mij waar ik deze te gekke shirts gekocht had . Vol trots vertelde ik dat ik ze zelf had gemaakt. Daar kwam ook het besef dat ik niet de enige ben die tegen dit probleem aanliep. Mijn creativiteit en ondernemersbloed begon te stromen en op 1 januari 2016 is Monkeys Design geboren……

Eerst met verkoop via Facebook, dit werd zo’n succes dat ik in maart 2016 mijn webshop opende. Nog iedere dag help ik met veel plezier mijn klanten en werk ik met net zoveel plezier aan nieuwe ontwerpen.

Nieuwsgierig aagje

Als jongensmoeder word ik soms gek van al dat geluid dat ze produceren, altijd maar aan staan en niet stil kunnen zitten. Als nieuwsgierig aagje ben ik me gaan verdiepen waarom dit zo werkt in het jongensbrein. Ik kom tot hele leuke en herkenbare conclusies. Ik wil je hierin graag meenemen. Op de pagina inspireren deel ik graag mijn bevindingen met je.

Liefs