Onlangs plaatste ik op Facebook en Instagram een post met als onderwerp: vraag maar raak.

Wat is het dat je altijd al graag van mij wilde weten? Op dit verzoek kwamen leuke vragen binnen. Hieronder zal ik ze beantwoorden:

Hoe oud zijn jouw jongens?

Daan is 13 jaar, Xem is 10 jaar en Mees is 7 jaar

Waarom ben je begonnen met het naaien van kleding?

Naaien doe ik al heel erg lang. Ik ben zo’n dertien jaar geleden begonnen. Eerst voor mijzelf en later ook voor de jongens en verschillende woonaccessoires.

Naai je ook wel eens iets voor jezelf?

Jazeker, ik vind naaien heel erg ontspannend en doe het graag. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het naaien voor de jongens wel het leukste vind.

Duurt het lang voordat je een t-shirt klaar hebt?

Valt wel mee hoor. Met één shirt ben ik ongeveer drie kwartier bezig.

Waar maak jij de kleding?

Ik heb mijn atelier nu nog aan de keukentafel en bij heel mooi weer zit ik lekker buiten. We zijn nu wel bezig met een eigen atelier aan huis. De bouwvakkers zijn hard aan het werk om er iets moois van te maken. Ik kan natuurlijk niet wachten, het zou best fijn zijn als ik alle spullen op een vaste plaats kan zetten/ leggen en dat de keuken weer gewoon keuken wordt.

Waarom maak je alleen kleding voor jongens en niet voor meisjes?

Voor meisjes is al zoveel te verkrijgen en aangezien ik zelf moeder ben van drie ondernemende jongens weet ik dat de keuze voor jongens niet heel groot is. Daarom maak ik alleen kleding voor jongens.

Dragen jouw jongens alleen maar Monkeys Design kleding?

Nee hoor, ik koop ook wel andere kleding voor de boys. Alhoewel het natuurlijk wel makkelijk voor ze is. Mam, ik wil een shirt met een print met vliegtuigen, kun jij die maken?

Wat vinden jouw kinderen ervan dat mama haar eigen kledingmerk heeft?

De jongens vinden het super leuk en denken/ helpen graag mee. Daan gaat graag mee naar markten, waar we samen een kraam bemannen. Ook denkt hij graag mee met nieuwe ontwerpen. Xem en Mees vinden het erg leuk om nieuwe ontwerpen te testen en te helpen met het aangeven van spelden etc. Echt familiebedrijf dus 😉

Dit waren de antwoorden op de vragen. Heb je nou toch nog een brandende vraag, let me know. Wie weet beantwoord ik deze binnenkort wel 🙂 

Liefs Margreet